Obedience

TARGET Obedience csapatunk jelenleg két helyen működik, Miskolcon (Kistokaj) és Budapesten, elsősorban olyanoknak javasoljuk akik valamilyen komolyabb megmérettetésen szeretnének résztvenni kutyájukkal,   a feladatokat egyéni foglalkozások keretein belül  sajátíthatják el a kutyák és a gazdik is. 
DE ajánljuk olyan gazdiknak is akik jobban szeretnének belemerülni a kutyák kiképzésébe és egy sokkal magasabb fokra szeretnék emelni az együttélésüket kutyájukkal, hiszen aki ezekben a feladatokban helyt áll annak egy utcai séta sem jelenthet problémát. 
 
Mi is az az Obedience? 
 
 *Az Obedience sport egy nemzetközi, az egész világon elterjedt és magas szinten művelt kutyás sport. Előnye, hogy lehetőséget nyújt a kutyának és gazdájának, hogy összehangolt csapatként működjenek együtt. Az Obedience mentális kihívás és fizikai sport a kutyának és egy kihívást jelentő szórakoztató hobbi a gazdájának.
Az Obedience sport alapvető célja, hogy a kutya akár otthon, akár nyilvános helyeken, más kutyák jelenlétében mindig és bármilyen körülmények között úgy viselkedjen, ahogy a gazdája elvárja.
Bárki részt vehet Obedience képzéseken, vizsgákon és versenyeken, hiszen nem feltétel a törzskönyv és az akadályok, eszközök mérete is a kutya méretéhez van igazítva.
 
 
(* leírás: Obedience Hungary Team sportegyesület honlapja)